Hus

For å se et hus i drømmen din, representerer din egen sjel og selvtillit. Bestemte rom i huset indikerer et bestemt aspekt ved psyken din. Generelt representerer loftet ditt intellekt, representerer kjelleren det ubevisste, osv. Hvis huset er tomt, så det tyder på følelser av usikkerhet. Hvis huset er skiftende, så det tyder på at du går gjennom noen personlige endringer og endre trossystem. Å drømme at du er rengjøring av huset, betyr …

Arbeid

… opp tempoet. Å drømme at du er på din tidligere eller tidligere arbeid, antyder at det er en gammel lærdom at du trenger å lære, og gjelder for din nåværende situasjon. Å drømme at du er hardt arbeid, betyr suksess og fortjeneste. Alternativt kan det tyde engstelse om en aktuell oppgave eller prosjekt. Du må kanskje å “komme tilbake til arbeid” og stoppe procrastinating.

Armbånd

… å nå ut til andre. Det er et tegn på at du trenger å tenne gamle vennskap og å kalle opp en gammel venn som du ikke har hørt fra på en stund. For å se en ødelagt armbånd i drømmen din, foreslår at du har en tendens til å ofre din egen komfort og glede for andre.


Arrow

… også bety en slutt på lidelsene og begynnelsen av nyvunne gleder og festligheter. For å se en gammel eller Broken Arrow, symboliserer skuffelser og kuttet relasjoner. Alternativt kan det indikere at du har skiftet mening om noen avgjørelse. For å se en to-pil i drømmen din, betyr motstridende ideer og synspunkter. Du trenger å vurdere begge sider. I den freudianske tankeverdenen symboliserer en pil på penis og dens evne til å trenge.

Baseball Bat

… representerer deres motiverende og drivkrefter. Drømmen kan også være et ordspill på en “gammel bat” eller gammel kvinne. Alternativt baseball kan være et fallossymbol og dermed har seksuelle konnotasjoner.

Decay

… din, betyr degradering av en situasjon eller omstendighet.Det kan også representere døden av en gammel situasjonen før gjenfødelsen inn i en ny fase.

Ex-Boyfriend

For å se en gammel ex-kjæreste fra barndommen i drømmen din, refererer til et friere, mindre beheftet forhold. Drømmen servere for å bringe deg tilbake til en tid hvor ansvar voksen (eller ekteskap) ikke forstyrre med spontaniteten til romantikk. Du trenger å gjenerobre spenningen, frihet og vitalitet av ungdom som mangler i ditt nåværende forhold. Å drømme om at ex-kjæresten gir deg råd om din …

Fairy

… er ond, så det tyder på at et aspekt av deg selv må bli satt fri.Feen er også symbolsk for din sjel og feminine kvaliteter og aspekter av deg selv.

Fødselsmerke

… påminnelse om at noe du må gjøre eller aldri gjøre igjen. Det representerer en flekk på din sjel.

Frakk

… også farge, utseende og type pels for ytterligere betydning. Å drømme om at en frakk er gammel, slitt, eller shabby, så det tyder på at du føler deg ned på deg selv. Hvis du vil se eller slitasje en pels i din drøm, symboliserer velstand og luksus. Det indikerer også behov for oppmerksomhet og ditt behov for å bli beundret.